Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor vă recomandăm:

  Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura    acestora nu rezistă șocurilor mecanice.

  Să păstrați bijuteriile în cutiile primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor.

  Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice / brute sau a acelora în care există posibilitatea ca acestea să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf. 

  Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.

  Pentru a menține luciul bijuteriilor, se recomandă scoaterea acestora înainte de dușuri sau treburi casnice.

  Stergeti periodic produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originala dar nu frecati suprafetele sale sau cristalele/pietrele; nu curatati cu apa, solutii de curatare, alcool;

  Evitați contactul cu substanțele chimice, existând posibilitatea ca acestea să erodeze metalul.

  După fiecare purtare, ștergeți bijuteriile cu o cârpă moale.

  Metalul prețios îți poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor sau sulf.

  Nivelul de mătuire apărut depinde de pielea purtătorului și de rutina de îngrijire a pielii acesteia.

  Nu expuneți bijuteriile la substanțe chimice dure. Agenții de curățare pot altera culoarea și strălucirea bijuteriilor.

  Nu este indicata expunerea directa a bijuteriei la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna, plaja sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscatoare de maini, uscatoare de par);

  Evitati fortarea carabinei de inchidere a lanturilor, bratarilor, colierelor, precum si sistemul de inchidere a cerceilor;

  CURĂȚARE / EXAMINAREA PROFESIONALĂ ANUALĂ. În funcție de gradul utilizării, vă recomandăm ca bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Apăsând butonul "Acceptă" sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.