PERLA TAHITI

CULOARE: Gri, Fistic (nuante de galben deschis cu o stralucire verzuie), Argintiu, Negru, Aubergine (nuante de violet, purpuriu), Peacock (nuante de verde inchis, albastru, gri)

RARITATE: Rar intalnite

SURSA: Polinezia Franceza

ZODII: Rac, Pesti

ATRIBUTE: Perlele Tahitiene sunt unele dintre cele mai deosebite perle din lume. Perla neagra este un simbol al succesului si al bunastarii. Datorita culorii inchise, sunt invaluite de o aura de mister. Versatilitatea si amestecul de culori ii confera valoare. Chiar daca, productia de perle tahitiene este in jur de 1 milion de perle pe an, perla neagra ramane una dintre cele mai rare si mai cautate. Frumusetea unei perle negre vine in primul rand din fantasticele ei irizatii. Este suficient sa o rotesti ca sa te poti bucura de acest subtil joc de culori, atat de diferit de la o perla la alta, etalat intr-o minunata si ireala lumina translucida.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Apăsând butonul "Acceptă" sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.