LARIMAR

CULOARE: Albastru, Albastru-verzui, Cenusiu, Rosu cu alb

RARITATE: Poate fi procurat cu usurinta

SURSA: Republica Dominicana, Bahamas

ZODII: Leu

ATRIBUTE: Larimarul confera o stare de calm si de echilibru. Emana iubire, pace si promoveaza linistea interioara. Stimuleaza creativitatea, confera putere si te incurajeaza sa “te lasi dus de val”. Este un antidot al emotiilor extreme, vindeca ranile sufletesti si te ajuta sa te reconectezi cu energia inocenta si jucausa a copilariei. Este excelent pentru cei care isi cauta sufletul pereche. Dizolva blocajele de la nivelul pieptului, capului si gatului. Promoveaza autovindecarea. Trebuie purtat pe corp sau tinut in mana perioade prelungite de timp. Poate fi plasat pe talpi.  

LEGENDA: Nativii dominicani culegeau aceste pietre de culoare albastra de pe plaja, acesta fiind singurul loc unde le puteau gasi. Astfel s-a nascut credinta ca piatra ar fi adusa de mare, motiv pentru care a fost denumita si “Piatra Atlantilor” sau “Piatra Delfinilor”. Erau folosite ca pietre norocoase si vindecatoare, pentru a pastra la distanta spiritele rele si pentru a proteja familia de boli mortale si dezastre naturale.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Apăsând butonul "Acceptă" sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.