Inel argint

Inele argint

Pătrunde în universul bijuteriilor din argint, înțesat de modele originale, și explorează selecția de inele de argint dedicate doamnelor. O gamă variată de design-uri, de la inele tradiționale și sofisticate, la cele contemporane și statement. Fie că îți dorești un inel de argint pentru a îmbogăți ținuta cotidiană sau că ai ajuns la acel moment din viață în care trebuie să găsești un inel de logodnă din argint, ai la îndemână o multitudine de alternative.

Selecții care te definesc

Vei descoperi în colecție variante de inele de argint pentru dame, încrustate cu pietre prețioase și semiprețioase, precum ametistul, perla, citrinul, granatul și multe altele. De asemenea, poți selecta dintr-o gamă de modele inedite, ca de pildă atrăgătorul inel-serpent. Toate inelele noastre sunt realizate din argint 925 de calitate superioară, sunt însoțite de certificat de garanție și sunt oferite cu livrare promptă într-o varietate de dimensiuni.

Se afiseaza 1-24 din 55 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Apăsând butonul "Acceptă" sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.