Inele aur

Inele de aur, bijuterii cu diamante, safir, rubin, smarald și pietre semiprețioase

Bijuteriile de aur sunt o alegere clasică și elegantă pentru femei, oferind un aspect luxos, distinct și care contribuie la conturarea personalității celei care le poartă. Inelele de aur sunt o alegere populară pentru femei, fiind disponibile într-o sumedenie de stiluri, cum ar fi inele de aur cu pietre, inele de aur cu diamante sau inele de aur cu safir, rubin, smarald sau pietre semipretioase.

Aur alb, galben, roz în diferite purități

Acestea pot fi confecționate din aur galben, aur alb sau aur roz și pot fi găsite în diferite purități, cum ar fi 14k sau 18k. Inelele de aur alb sunt o alegere elegantă și modernă, în timp ce inelele de aur galben sau roz oferă un aspect mai cald și tradițional. Inelele de aur cu diamante sau pietre prețioase sunt o alegere populară pentru ocazii speciale, cum ar fi logodna sau căsătorie, oferind un aspect luxos și sofisticat.

Se afiseaza 1-24 din 168 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Apăsând butonul "Acceptă" sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți navigarea pe site, pentru a analiza utilizarea site-ului și pentru a ajuta eforturile noastre de marketing.